LONG TIME NO SEE

... Ja, som jeg har sagt tidligere så titter jeg innom å sier hei så ofte jeg kan, og det ble dessverre en stund siden sist denne gangen. Det har vært begynnelsen på skolen og praksisen og det har vært mye å ta innover seg. Nattevakt hele helga og jeg har vært døgnvill. Mye å sette seg inn i, mye å lære, mange nye inntrykk, mennesker og situasjoner! Jeg stortrives og kunne ikke hatt det bedre akkurat nå! Det å få en følelse og en bekreftelse på at man har valgt riktig vei er ubeskrivelig. Jeg tror nok det er mange som ikke har peiling på hva de vil, men den dagen hvor man finner det ut vil uansett komme tror jeg. Ha trua lissm! 

 

Men! Idag! Ja idag har jeg vært med på noe morsomt. Og nytt. Og flaut. Med det første, men så ble det igrunn veldig gøy og naturlig. Jeg stilte til disp for svigersøstra mi som trengte modell til en skoleoppgave. Og hva er gøyere enn å gjøre noe litt nytt, være MODELL for et par timer og bare ha det, ja, gøy?? 

Denne jenta har talent, engasjement og en motivasjon som man ikke finner hos alle og enhver. Etter idag ble jeg enda, noter enda mer imponert over ferdighetene og kreativiteten hennes! Det er vell og merke meg på bildene som automatisk gjør de fine, heheheh, neida, joda, neida, men innstillinger på kamera, redigering, vinkler, fokus, dybde. Altså, det er ikke måte på alle momentene man må tenke på ved profesjonell fotografering. Disse bildene hadde aldri vært så fine hadde det ikke vært for at det var akkurat Anette som tok de. Svigersis, du er fliiiink ass! Videre idag blir det faktisk kino. Ja, riktig. Kino på en tirsdag. Jeg skal på Bridget Jones´ baby sammen med noen venner fra avdeling Romerike. Koble av litt før det blir jobb/skole i morgen tidlig igjen. Jeg har hatt fri idag siden jeg hadde nattevakt-helg denne helga. Kan komme mer tilbake til utdanningen min en annen gang. Jeg klarte ikke bestemme meg for et par bilder som var fine, så jeg måtte bare ta med et par til ++, heh! Det jeg syns er det beste med disse bildene, er at de ikke er redigert. Dette er det faktiske produktet som kom fra shooten noe jeg syns er meget imponerende. Ja, nå ble det mye skryt, så nå er jeg ferdig med det. Bildene er etter min mening utrolig bra og ferdig med det! 

Ha en fin uke videre alle sammen, så håper jeg dere fortsetter å titte innom! 

 

- Anniken Nesvik Naalsund

 

(Foto: Anette Eilertsen)

2 kommentarer

Snippen

20.09.2016 kl.19:02

Så fine bilder :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og følge den på facebook :)

20.09.2016 kl.19:06

Så fine bilder av deg :) kjempe søt/fin kjole :)

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits