POLITIETS DAG

Hei alle sammen! Det blir innlegg litt i ny og ne framover. Jeg har mye å sette meg inn i og mye som skjer. Kjenner veldig på den at jeg må venne meg til hverdagen da jeg har sovnet HVER eneste dag etter skolen. Først i natt har jeg fått sove ordentlig og det kjente jeg at jeg trengte. Det er tungt å skulle starte hverdagen ordentlig, det er det nok for stort sett alle, men det er jo noe man bare må gjennom. 

Over til noe helt annet. Nå på lørdag 27. august ble det arrangert politiets dag i Lillestrøm. Det var kjempemange som møtte opp og det var virkelig en fantastisk dag. Først sto jeg litt i kiosken, delte ut saft og kjeks og pratet med folk. Det var helt sinnsykt med veps i saftkoppene og flere ble stukket dessverre. Men på den andre siden, hvis det var det eneste å si noe på så vil vell det si at dagen var ganske så bra! Det kom masse barn som ville prate, prøve håndjern og se på når hundetjenesten fanget skurker. Flere av barna kom selv i politidraktene sine noe som var ordentlig gøy å se! 

Jeg følte litt på den at publikum så på oss politifolk som noen som ville de vell. Barna fikk se på båten, de fikk si hei til politibamsen Eddie og de fikk se på hundene i hundetjeneste. Det er bare få nevnte av alle postene under politiets dag. De smilte, ville ha klem og ville se på håndjern og batong. Foreldre virket genuint interesserte i å høre om hverdagen, veien til å bli politi og hvordan det føltes. Jeg syns personlig at det var ordentlig flott å være med å bidra på denne dagen fordi jeg følte at publikum satt sånn pris på det. Det å vise at politiet ikke alltid skal fange skurker og komme med pekefingeren, men at vi også vil være der, sammen med publikum. Det var virkelig fint. 

Idag er det jo søndag, hviledag. Pøh, ikke for alle. Eller, jeg fikk sovet til rundt 10.00 men så var det "opp og hoppa!". Rydde leiligheten, handle, sitte med skole og forberede til uka som kommer står på planen idag. Hva skal dere bruke søndagen til? 

Sier det igjen, det var fantastisk å se hvor mange som kom på politiets dag! Det er en dag jeg blir å ha i minnet veldig lenge. Ha en flott søndag og titt gjerne innom så er det plutselig et nytt innlegg! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits