PRAKSIS HERE I COME

God kveld, kjære alle sammen! Da var jeg tilbake og jeg skal prøve så godt det lar seg gjøre å oppdatere dere gjennom uken. Om ikke hver dag så blir det så ofte jeg kan. Idag var første praksisdag og det var kjempedeilig å sette i gang uka på en litt mer rutinert måte enn ellers. Sommerferien er for alvor over og hverdagen slår til raskere enn man hadde trodd. Opp tidlig hver eneste dag de neste ukene (unntatt helgene såklart)!! Jeg blir nok til å være ganske trøtt den første tiden til kroppen får vendt seg til den ny hverdagen kjenner jeg! Flere som har begynt hverdagen idag eller? 

I dag var det for det meste en "velkommen til Øst politidistrikt"-dag, registrering og praktisk informasjon. Det var veldig hyggelig å møte medstudenter igjen også. Chitchatte om sommerferien og forventninger for året som kommer. Det er veldig mange kjentfolk i distriktet som gjør alt litt ekstra trygt syns jeg. 

Jeg fikk ikke tatt så mye bilder i dag da... Det ble faktisk så mange som ett, heh!  


(Fra pausen idag. De kjørte like så godt bilen INN på kinoen slik at vi skulle få se inni den hvis vi ville. Kreativt? Jaaah.)
 

Håper dere får en kjempefin uke og at den bringer masse positivt med seg. Imorgen er det fult kjør igjen hvor vi avslutter alt med en ordentlig koselig pizzakveld. Det gledes! 

Hade så lenge, folkens! 

 

- Anniken Nesvik Naalsund

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits