WEDNESDAY

Hei kjære lesere. Ja, for jeg ser faktisk at det titter noen innom hver dag og det er så utrolig gøy å se! Det er akkurat dere jeg skriver til og som jeg vil være med på å inspirere, gi en god start på dagen, uansett. Det er kanskje litt tidlig, men jeg tenkte at siden dere ikke kjenner meg så godt enda, noen av dere hvertfall, så kan dere jo stille meg noen spørsmål som jeg kan svare på imorgen? Så still i vei så skal jeg svare i morgen, alle ihopa! 

Ellers idag er det veldig stille i huset. Min kjære har startet fadderuka si, mens resten har startet på jobb og skole. Jeg? Jeg sitter her å tvinner tomler og venter på at det skal bli mandag igjen slik at jeg får startet hverdagen jeg også. Ja det er godt med ferie, men når den har vart i nesten tre måneder, så skal det blir veldig greit med litt rutiner inn i hverdagen igjen. Når vi nå er inne på litt ferie, jeg tenkte å skrive et innlegg om hvordan min ferie har vært, og i tillegg komme med litt tips, triks og what to do and not do i forskjellige land og så videre. Høres ikke det bra ut så vet ikke jeg, heh! 

Sola skinner og livet smiler, si! Jeg ser ikke en eneste sky på himmelen hittil så vi får håpe på at det holder seg! Østlandet er ikke så ille igrunn! 

Ha en fin dag, flotte folk! Vi snakkes senere! Husk å still spørsmål hvis du har noen! 

- Anniken Nesvik Naalsund

Én kommentar

lisarorvik

17.08.2016 kl.13:56

Så herlig å høre, her skinner også solen :)

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits