MY ELSK

Jeg har aldri vært den jenta som går rundt i de dyreste antrekkene eller med de dyreste veskene. Det har aldri vært meg. Men før eller siden så ønsker man seg jo noe som er litt ekstra spesielt og som på en måte blir din lille baby. Jeg ønsker å tenke at de fleste jenter kjenner seg igjen i den tankegangen hvertfall. 

Første del av sommeren i år jobbet jeg når jeg var i Nord-Norge hos mamma. Da jeg senere dro sørover igjen og fikk lønna mi så kjente jeg at denne måneden har jeg lyst på noe spesielt. Å bare for å ha det sagt, det er nesten så jeg kan si at jeg elsker den, sånn bokstavelig talt elsker den! Jeg har i hvertfall aldri brydd meg så mye om en materiell ting før. 

Jeg presenterer min kjære By Malene Birger Moshie bag som jeg kjøpte på Frøken Pedersen på Jessheim. Jeg ønsket meg en veske som var mer tett, siden jeg ofte er ute å flyr og det da er litt tryggere i forhold til tyveri. De klassiske Malene Birger-veskene er veldig åpne og har tynne håndtak så de er ikke like ideell for hva jeg ønsker å bruke den til. Jeg tenkte at det er best med noen litt mer robuske håndtak i tillegg siden jeg kanskje finner på å putte mac'en i den. Alt dette går knirkefritt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget. Den er også en helt perfekt størrelse på hvor du får plass til litt ekstra, men ikke alt du eier. Anbefales på det sterkeste til den dama som ønsker seg "den helt spesielle". En siste ting er at den også har en lengre skinnreim som du kan justere lengden på. På den måten kan du få antrekket litt mer "casual" ved å ha den rundt skuldra istedet for å bære den ved håndtakene hele tiden. Jeg bruker begge deler like ofte. 


Jeg har også erfart med tiden at den passer til så og si alt jeg eier av klær. Eneste er når man begynner med striper eller ruter så kan det krasje litt. Derfor, til min stil som jeg vil påstå er ganske enkel, så passer den til alt. 

http://www.bymalenebirger.com/no/bags/moshie-bag-Q61203025.html?cgid=acce3ca68080eeae3c6688673e06b2d87efc831d&dwvar_Q61203025_size=ONE&dwvar_Q61203025_color=050

Gå inn på linken over om du er interessert. Jeg gikk flere runder med meg selv før jeg til slutt kjøpte den siden den koster litt, men jeg har ikke angret et sekund! 

- Anniken Nesvik Naalsund

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits