TOP 7 MUST HAVE

I løpet av dagen er det visse ting jeg alltid må ha i nærheten eller som jeg må gjøre og slik er det vel med folk flest. Jeg tenkte å ramse opp mine topp fem, men så kom jeg på to til så da blir det fort topp syv, hehe. 

1. Frokost. Uansett hva folk sier så står jeg på mitt om at frokost er helt nødvendig for at en skal fungere i løpet av dagen. De gangene jeg har hatt for dårlig tid til å spise frokost, har jeg alltid hatt kortere lunte og blitt fortere trøtt og sliten enn om den var innabors. 


 

2. Lypsyl. Jeg har blitt helt avhengig av å noe til å ta på leppene når de blir tørre. Jeg får også hetta når de begynner å såvidt kjennes tørre ut, så jeg bruker med andre ord en hel del med lypsyl i løpet av dagen. Min absolutte favoritt er blistex sin "lip conditioner" og som lipgloss er det Clarins sine klassiske, fantastiske, flotteste "instant light"! 

3. Hårstrikk. Jeg starter som oftest å gå med håret løst men det ender alltid med at jeg tar det opp i strikk. Jeg skulle ønske at jeg klarte å ha håret løst mer enn jeg har det, men det er bare så sinnsykt deilig å få det vekk fra øynene. (Satser på at det ikke bare er meg, heh)

4. Klokke. Etter å først ha startet med å ha på seg klokke så blir man fort avhengig av det. Om det er en dag hvor jeg har glemt klokka så titter jeg uansett regelmessig på håndleddet for å se hva klokka er og blir like skuffa hver gang da jeg blir minna på at jeg har glemt den hjemme...... 

5. Telefonen min. Trenger jeg si noe mer? Ringe, sende meldinger, sjekke instagram, facebook og snapchat. You name it, den må bare være med. 

6. Headsett. ​Det skjer som regel at jeg skulle ønske jeg hadde det når jeg ikke har det, og det har derfor endt med at jeg alltid bare tar det med sånn i tilfelle. Jeg får faktisk som regel bruk for det også, så det anbefales om du ikke allerede gjør det samme! 

7. Håndkrem. Jeg er av de som får noja når jeg kjenner at hendene er tørre, når jeg sprekker rundt neglebåndet eller generelt føler på meg at de er tørre. Jeg har derfor alltid en håndkrem i veska, baggen, ved senga, uansett. Innen rekkevidde må jeg ihvertfall ha den. Om dere ønsker link til de forskjellige produktene, så kommenter det gjerne så skal jeg finne de! 

Ha en super kveld, alle sammen, her skal det spises pai og ses film! 

- Anniken Nesvik Naalsund 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits