THIS WEEKEND THO

Heisann sveisann, alle! Beklager for lite lyd fra meg denne helga, men det ble visst litt mer som skjedde enn først planlagt. Jentekvelden turna ut fantastisk! En så etterlengtet kveld er det lenge siden vi har hatt! Masse god mat, vin og prat. Vi prøvde oss på en runde alias men kom ikke halvveis en gang fordi vi hadde så mye å prate om! Vi dro ut i Oslo en tur i tillegg hvor jeg møtte en gjeng fra klassen min som skal i praksis rundt om i Norge. Alt fra Lofoten til Kristiansand, så det var hyggelig å få ønsket alle lykke til og god tur! 

Jeg sov hos bestevenninna mi i Oslo inatt, så på morgenen idag gikk vi en lang tur og tok oss en kaffe på Espresso House før jeg dro tilbake til Kløfta igjen. Da var det nemlig duket for 78-årsdag og full rulle. Vi fikk nydelig grillmat, vin, brownies med is ++. Etterhvert som kvelden snek seg innpå tente vi i peisen og satt å pratet om alt og ingenting. Det har vært en kjempefin helg som jeg kommer til å leve lenge på for å si det sånn! Så sinnsykt masse flotte folk som jeg er så glad for å kunne være rundt! 

Jeg håper dere har hatt en like fin helg og at uka byr på masse spennende! Nå er det natta her så snakkes vi mer imorgen. DA blir det topp 5-kategorier tenker jeg, så stay tuned for more action, hihi! 

 


(Søndagsturen med snuppa mi detta herre)
 

- Anniken Nesvik Naalsund

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits