NR. 3

Dette blir faktisk innlegg nummer 3 i dag og klokken er ikke all verden enda heller! Usikker på om dét skjer hver dag men innlegg hver dag skal jeg prøve på så godt jeg kan! 

Jeg følte for å fortelle litt om meg selv slik at dere vet litt mer om hvem som sitter bak tastaturet og faktisk skriver det her. Det vet jeg at jeg liker med andre blogger hvertfall. 

Jeg heter som dere nå vet Anniken, jeg er 22 år og kommer fra en liten plass som heter Skjold. En del kjenner plassen fra de selv har vært der eller skal i Forsvaret. Det er en forsvarsbygd hvor det nesten jobber flere i Forsvaret enn det er faktiske innbyggere i bygda. Men, jeg er veldig glad for å ha vokst opp på en så liten plass. Alltid hatt det trygt og godt rundt meg, kjenner så og si alle hvis ikke vet jeg hvertfall om så og si alle. Da jeg gikk i tiende klasse på ungdomsskolen var vi den klassen med flest elever. Vi var ni stykker. Ni. På den positive siden fikk vi ekstremt god oppfølging og knyttet sterke bånd til både medelever og lærere. 

Jeg begynte også med kickboxing så snart jeg fikk lov og startet da jeg var 12 år. Jeg husker så godt at jeg så opp til ei som heter Marielle Kongsvold som drev med det og var så flink. Jeg utviklet meg i et litt sakte tempo og det tok to gode år før jeg fikk lov å gå min første kamp. Trenerne mine ble etterhvert veldig godt kjent med hvordan Anniken var innanfor denne sporten og mente at jeg ikke var klar før det var gått en stund. Noe jeg den dag i dag er veldig glad for. Det styrket meg både psykisk og fysisk og gjorde meg rustet til hva jeg kom til å møte. Fra jeg gikk min første kamp gikk det bra. Noen tap men flest seiere og hvis jeg teller alle medaljene mine den dag i dag er det heldigvis flest gull. Jeg gjorde det ikke så dårlig rett og slett. Ble faktisk norgesmester et par-tre ganger også. Trenerne, miljøet, forbildene. Alt har hatt en stor betydning for oppveksten min og den har vært med på å forme meg en del. Kickboxing vil nok for alltid være min store lidenskap. (Takk til alle sammen som har hjulpet meg og vært der for meg gjennom min kickboxing-karriere! dere vet hvem dere er.) 

Da jeg flytta hjemmefra dro jeg i Forsvaret. Siden jeg har drømt om å bli politi siden jeg gikk på barneskolen og ikke var gammel nok til å søke politihøgskolen, dro jeg inn i Forsvarets militærpolitiavdeling(FMPA) og tjenestegjorde førstegangstjenesten min der. Det er et år som jeg aldri vil glemme og som er et av de hittil mest fantastiske årene i mitt liv. Jeg skal ikke gå mer inn på det, for da hadde ikke dette innlegget tatt slutt på en stund, hehe.  

Når jeg dimitterte fra FMPA i 2014 jobbet jeg et halvt år på Zara i Oslo, Karl Johan, og søkte på politihøgskolen. Til min store glede kom jeg inn og begynte der høsten 2015. Pr. dags dato begynner jeg på andre året mitt nå i august og kunne ikke trivdes mer! Det er så godt å kjenne ordentlig godt på følelsen av at du er på rett sted. 

Nå bor jeg sammen med kjæresten min og vi har det så flott, så flott. 

Det kommer nok en del av alt på denne bloggen, tror jeg. Alt fra trening, kickboxing og øvelser, til mote, antrekk og nye innkjøp. Mine topp fem av forskjellige kategorier vil nok også dukke opp. Jeg tror rett og slett det blir litt alt ettersom hva som faller meg inn og hva jeg får lyst til å skrive. Jeg håper virkelig dere vil følge meg, lese og bli inspirert. Kommenter gjerne og kom med ønsker, meninger eller egne erfaringer fra noe liknende som jeg skriver om. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits