GETTING BETTER

Du leste rett. Jeg blir bare flinkere og flinkere med disse bloggreiene! Idag har jeg fikset slik at dere kan gå direkte inn på min instagram så dere får sett hva jeg legger ut der. Spenstig! Så mye mer enn det er det ikke, men noe nytt hver dag er bedre enn ingenting! Følg meg gjerne, folkens. Jeg sier aldri nei takk til nye følgere! Det er alltid hyggelig.  

Over til noe helt annet. I dag har det gått litt i ett egentlig. Vi sto opp, skulle egentlig på Strømmen storsenter, hente moren min og spise middag med begge familiene. Dette ble endret til at vi ikke dro på Strømmen i det hele tatt og moren min jobbet lengre enn planlagt. Det får vi derfor ta igjen senere. På den andre siden har jeg derimot malt en vegg på et skur, drukket masse juice siden søsteren til kjæresten min har kjøpt seg juice-maskin og ville prøve ut masse forskjellig, og til slutt spist middag hos bestefaren deres. Lang setning der'a gitt, men skriveferdigheter går seg vell også til med tiden, si! (Skulle kanskje hatt det inne i en alder av 22 år, men men!)

Tok et par bilder fra kvelden idag, etter middag og dessert og en haug med prat om alt og ingenting. Altså, hvor fint for øyet er ikke en solnedgang? En kind of solnedgang hvertfall. Fint var det uansett. Vet ikke helt om blogging er min greie enda, men det er gøy hittil så får vi se hvor det bærer. Det å kunne skrive om hva jeg vil og dele tanker og meninger er jo så befriende. Og dette blir som en liten dagbok for meg også, som har like god husk som en gullfisk. Håper dere syns det virker greit hittil og kommenter gjerne om det er noe dere vil lese om eller ønsker min mening om! 

- Anniken Nesvik Naalsund

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits