FULL MARMOR

Er det noe jeg elsker så er det marmor. Marmorfat, marmorlampe, marmorkopp, you name it. Hadde det vært opp til meg hadde det vært et hint av marmor i alle rom i huset! Jeg vet ikke med dere, men der er jeg blitt bitt av basillen. Det er nøytralt, men samtidig så detaljepreget. Jeg fikk et lite tips for litt siden om en side som heter Lagerhaus. Jeg søkte og fant og til min store glede så krydde det av marmor! 

 Bare å klikke seg inn på http://www.lagerhaus.no/. Det er drøssevis med fine ting og til en gunstig pris i tillegg! Jeg er jo veldig fersk i denne bloggverden og har derfor ikke en eneste rabattkode å dele ut, men kanskje det også kommer? Time will show. 

Men, nå. Nå kjenner jeg meg trøtt på øyet. Imorgen er det Strømmen storsenter med min kjære, stormiddag med familien hans og min så får vi se hva annet dagen har å by på når den kommer! Sov godt, alle! 

 

- Anniken Nesvik Naalsund


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits