SOMETHING NEW

Hei, alle sammen! Ja, da var det min tur å prøve ut noe nytt. Det ble dette. Blogg. Blogging. Skrive innlegg opp og innlegg ned om livet mitt og alt som faller meg inn. Jeg prøver ut en del ting hittil, design, oppsett osv inne på bloggen, men får det ikke så bra til. Tar vell litt tid, si. Men bra skal det bli!!

Jeg håper du som leser dette ønsker å følge meg og min reise, for jeg kan garantere at du kommer til å få lese mye rart. Noe morsomt, noe trist, noe kult og noe rart. Dagen idag går til å sette meg inn i alt som har med blogg å gjøre. Senere bærer det faktisk på fotballkamp også hvor kjæresten min skal spille. Krysser fingrene for at det blir en god kamp, så jeg har en fornøyd kjæreste når vi kommer hjem. 

Kos dere masse så snakkes vi snart! Kommenter gjerne om dere har tips og idéer for hvordan å få en smashing blogg som er tilfredsstillende for øyet! 

 

                                            

 


 

 

- Anniken Nesvik Naalsund 

 


 

 

2 kommentarer

Vilde

10.08.2016 kl.18:07

Masse lykke til med bloggingen :D

Anniken Nesvik Naalsund

10.08.2016 kl.18:34

Vilde: Tusen takk, Vilde! Så hyggelig :D

Skriv en ny kommentar

Anniken Nesvik Naalsund

Anniken Nesvik Naalsund

22, Målselv

Jeg heter Anniken Nesvik Naalsund, 22 år og kommer fra et veldig lite sted langt utenfor Tromsø. Pr. nå bor jeg på østlandet og studerer her. En usminka blogg om meg og mitt. Nøkkelordet mitt: Spontan.

Kategorier

Arkiv

hits